XXVI Jornada sobre el Càncer de Mama

El Programa de detecció precoç de càncer de mama i el Departament d’Epidemiologia de l’Hospital del Mar han organitzat conjuntament la XXVI Jornada sobre el Càncer de Mama. Es tracta d’un esdeveniment anual que ja ha agrupat a més de 4.000 professionals de diferents especialitats i perfils assistencials per tractar temes vinculats amb la prevenció, el diagnòstic i el tractament del càncer de mama.

El Dr. Rodrigo Alcántara Souza, cap d'Unitat de Radiologia Mamària de l'Hospital del Mar, integrada a la xarxa dibi, ha estat part del comitè organitzador i ha presidit la taula "Desescalada en el diagnòstic".

Durant aquesta sessió, la radiòloga de l’Hospital del Mar Elisenda Vall Foraster ha presentat una ponència sobre el protocol de l’hospital per a lesions amb potencial incert de malignitat (lesions B3). Es tracta d’un enfocament clínic-radiològic innovador, fruit de mesos de treball. També han format part de la taula la Dra. Esther Sanfeliu Torres, la Dra. Julia Camps Herrero i ha estat conduïda per Mario Giner Pichel, del Servei d’Anatomia Patològica.

 

18 de març de 2024