Un nou node de la xarxa dibi: l’Espitau de la Val d’Aran

El laboratori de l’Espitau Val d’Aran s’ha incorporat darrerament a la xarxa de laboratoris de dibi.  Es tracta d’un laboratori que disposa de les àrees d’Hematologia, Bioquímica, Immunologia, Microbiologia i Banc de Sang i es troba ubicat en un hospital de  4.300m2 que compta amb els serveis i instal·lacions completes.

Formar part de la Xarxa dibi permet entre d’altres disposar de professionals experts en el diagnòstic. És el cas de l'Òscar Díaz, el nou Cap de Servei del laboratori. Ell és especialista en Anàlisis Clíniques i Màster en Investigació Biomèdica. Ha treballat en l’àmbit hospitalari, en temes de qualitat,  recerca i  industria, a més de com a Cap de Servei dels laboratoris del Parc de Salut Mar. Per a ell és un repte assumir de nou aquesta tasca al laboratori de l’Espitau Val d’Aran.

Amb aquesta incorporació són ja quasi una vintena d’hospitals i centres de salut que actuen com a nodes de la xarxa, compartint necessitats i oferint resposta als seus professionals i persones usuàries.