Radiological Society of North America 2022

Una representació de l’equip de radiologia de l’Hospital del Mar, integrat a la xarxa dibi es troba a Chicago, on s’està celebrant el congrés de la Radiological Society of North America 2022 (RSNA).

En aquesta cita la representació científica ha tingut lloc de la mà dels doctors Azcona i Zuccarino, Metge radiòleg de la Unitat de Mama i Cap d’Unitat Radiologia Cardiotoràcica de l’Hospital, els quals han exposat tres presentacions:

  • Advanced cardiovascular computed tomografphy imaging in children with congenital variants and anomalies of the aortic arch: from volume rendering to 3d models and 3d Printing
  • Spectral CT in Cardiothoracic Imaging: Potencial applications that Radiologists should know
  • Multimodality imaging of Pulmonary Embolism: a guide for the Radiologist

Es troben també participant en aquest congrés en representació institucional, el Dr. Àngel Gayete, Cap Clínic de Diagnòstic per la Imatge i la Dra. Mariana Rovira, Directora de l’Àrea de Diagnòstic per la Imatge i Medicina Nuclear de la xarxa dibi, qui ha presentat els elements claus en la gestió de la qualitat i seguretat d’un Departament de Radiologia, per millorar l’experiència del pacient amb les noves tecnologies.