Nou espai d’extraccions a l’Hospital del Mar

Aquest estiu hem posat en marxa un nou espai d’extraccions i anàlisis clíniques a l’Hospital del Mar.

Es tracta d’una zona exterior, més àmplia i lluminosa que l’antiga zona d’analítiques.  És un espai al qual s’accedeix des del Passeig Marítim, que disposa de 200 m2 i on s’han pogut habilitar fins a set punts d’extraccions i una gran sala d’espera.

Amb els nous boxos d'extracció s’espera disminuir la llista d’espera, així com reduir el temps de resposta de les peticions urgents. A la vegada que es guanya en comoditat i discreció en el moment de l’extracció.

La recentment estrenada sala d'espera permet acomodar als més de 50.000 pacients que s’atenen cada any i que els hi permet romandre en un espai més ample, lluminós i millor habilitat. A aquest nou espai se suma també una àrea de Preanalítica més extensa, que facilita la gestió de les mostres en un sol espai i que agilitza l'enviament al laboratori per al seu processament.

Noves instal·lacions que permeten que les persones ateses puguin accedir més còmodament, directament des del mateix Passeig Marítim i millora la sensació d’amplitud i modernitat.