Nou Cap del laboratori de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Des d’aquest 1 de juliol de 2022 en Xavier Navarro s’incorpora a la Xarxa de laboratoris com a Cap del laboratori de l’Hospital Sant Joan de Reus. Càrrec que fins ara assumia la Dra. Canal, actualment Direcció Tècnica dels laboratoris de la Xarxa dibi.

Ell és Metge per la Universitat Rovira i Virgili i especialista en Bioquímica Clínica a l'Hospital Clínic de Barcelona. Va cursar un Màster en Gestió de Laboratoris Clínics per l’UAB i un EMBA per la Universitat Pompeu Fabra.

Tot i que va iniciar la seva trajectòria al sector de diagnòstic in vitro, després es va especialitzar durant un període de 8 anys, en la gestió de laboratoris, al davant de laboratoris clínics gestionats pel Laboratori de Referència de Catalunya, com els laboratoris del Parc de Salut Mar,  la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i Badalona Serveis Assistencials. Després d’aquesta etapa i durant els últims anys ha estat exercint de Director Tècnic dels laboratoris Cerba Internacional.

Ara, en Xavier afronta aquesta nova etapa com a Cap de laboratori de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus des de l’1 de juliol, per liderar els projectes que afecten l’àrea del laboratori,  entre els quals destaca la unificació dels laboratoris CEPID i el laboratori d’Urgències de l’Hospital.