Jornada de presentació-dibi

Dibi, la xarxa de diagnòstic biomèdic i per la imatge, ja és una realitat. Neix d’aquesta manera la primera xarxa pública que integra anàlisis clíniques, anatomia patològica, diagnòstic per la imatge i medicina nuclear.

A partir del coneixement i l’expertesa dels nostres professionals, i amb l’ús de les tecnologies i metodologies més innovadores, treballem per donar una resposta adequada, dinàmica i adaptada a les necessitats de cada organització sanitària i de les seves persones usuàries.

Formar part d’aquesta xarxa permet als centres i hospitals adherits disposar d’uns serveis de predicció, precisió diagnòstica i, per tant, avançar en l’adequació en la medicina personalitzada, gràcies a la creació de serveis d’excel·lència que permeten convergir les proves analítiques, d’anatomia patològica i de la imatge.

Apostem per incorporar noves tecnologies i processos i aportar valor mitjançant la interpretació i la integració de la informació diagnòstica, amb el suport de la intel·ligència artificial i el deep learning.

Compartim les fotos de llançament de dibi, mostra de la nostra aposta per treballar en equip, des de la proximitat, la innovació, l’efectivitat, l’adequació i el dinamisme.

Ens podràs trobar a la nostra nova web i seguir també a través del nostre perfil de Twitter, Linkedin i Youtube!

Suma’t i fem xarxa.