La xarxa dibi, present al XVI Congrés Català de Ciències de Laboratori Clínic

El XVI Congrés Català de Ciències de Laboratori Clínic ha reunit a Granollers experts i professionals d’aquest camp per abordar els reptes i les innovacions tant del present com del futur. El certamen, organitzat anualment per l’Associació Catalana de Ciències de Laboratori Clínic (ACCLC), ha comptat amb l’assistència de diversos professionals de la xarxa dibi.

Els residents Roger Randolfe Ricart i Ainhoa Iglesias López han exposat els pòsters “Fluctuació dels nivells de vitamina D en funció de les hores de llum solar i impacte del confinament en la pandèmia de SARS-CoV-2” i “Estudi descriptiu de la composició dels càlculs renals en la nostra àrea”. A més, han presentat la comunicació oral “Estudi d’estabilitat en la determinació de l’hormona anti-mülleriana”.

La Dra. Alicia Ruiz Ripa, cap de servei del laboratori de l’Hospital de Mataró, i Patricia Calzada Lladó, coordinadora del laboratori de l’Hospital de Sant Celoni han participat en una comunicació sobre bioquímica del Grup de treball d’hospitals comarcals. Aquest treball té com a objectiu comprendre l'estat actual dels laboratoris en aquests hospitals.

El congrés també ha comptat amb l’assistència del director de laboratoris de la xarxa, el Dr. Bonaventura Ruiz Montasell, la cap de servei dels laboratoris Hospital del Mar, l’Espitau Val d’Aran i els CUAPs, la Dra. Anna Padrós Fluvia, la cap de servei del laboratori de Badalona Serveis Assistencials, Mireia Canal Aranda, la facultativa Sara Yàñez Soria i les técniques Carla Roman Torralba i Patricia Montes Gutierrez

 

2 de maig de 2024