La xarxa dibi crea la Comissió de Responsabilitat Social Corporativa

Dibi, la xarxa de diagnòstic biomèdic i per la imatge, acaba de crear la Comissió de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), que haurà de vetllar pel compromís amb les persones a les quals atenem i amb la societat en general.

La nova comissió, que es va constituir formalment el passat 2 de juny, serà la responsable de fixar els objectius i les línies prioritàries d’acció en base als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) del Pacte de Nacions Unides per a 2030, la iniciativa més important de RSC a escala mundial.

De fet, fins ara, totes les organitzacions que formen part de dibi ja tenen les seves pròpies línies de RSC.

A tall d’exemple, el cas del Laboratori de Referència de Catalunya, que des de 2018 està adherida al Pacte de Nacions Unides i avalua anualment la RSC, proposant noves accions.

L’objectiu principal de la nova comissió és continuar aprofundint en la tasca realitzada fins al moment, posar en marxa noves iniciatives en matèria de RSC, així com promoure possibles aliances entre les organitzacions de la xarxa.

 

Inici d’una fase participativa

De moment, un dels encàrrecs que s’ha fixat aquesta comissió és iniciar, en els propers mesos, una fase de participació entre els professionals de la xarxa dibi per definir les futures línies d’acció i propostes en matèria de RSC, vinculades especialment en els àmbits laboral, de la salut i la sostenibilitat.

Amb la posada en marxa d’aquesta comissió, des de la xarxa dibi continuem avançant amb el nostre ferm compromís cap a la societat, un dels pilars que dona solidesa a aquest nou projecte.