La xarxa celebra èxit amb l’acte de comiat i benvinguda de residents

Aquest dimecres, el centre de Mas Blau ha acollit novament l’acte anual de comiat i benvinguda de residents de la xarxa dibi. La jornada ha estat tot un èxit de participació, amb més d’una cinquantena d’assistents de les especialitats d’Anàlisis Clíniques, Microbiologia, Anatomia Patològica i Radiologia, així com, els seus tutors i tutores i una gran representació de l’equip directiu de dibi.

L’acte l’ha obert el director gerent de dibi, Pere Vallribera Rodríguez, donant la benvinguda als nous membres de la xarxa i encoratjant als nous metges i metgesses a seguir sumant esforços per a la salut. La xerrada ha estat una oportunitat per presentar als nous integrants de dibi el projecte i generar sinèrgies entre tots els seus membres.

La jornada ha continuat amb una visita guiada pel laboratori més gran de la xarxa, amb una àrea de 3.000 m2, a càrrec del cap de servei del Laboratori Core d’Anàlisis Clíniques de Mas Blau, Jorge Gorrín Ramos.

Amb un total de 34 residents actualment, 10 de les especialitats d’anàlisis clíniques, 4 de microbiologia i parasitologia, 13 de radiologia i 7 d’anatomia patològica, la xarxa dibi reforça amb aquest acte el seu compromís amb la formació i l'excel·lència en les especialitats diagnòstiques.

 

5 de maig de 2024