Jornada Pacients

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Seguretat del Pacient, va tenir lloc ahir, en col·laboració amb IberSeradpa i SEGECA, una Jornada a l’Hospital Clínic San Carlos de Madrid. Aquest any, el Dia Mundial ha portat per lema “Involucrar als pacients en la seguretat del pacient” en reconeixement al paper clau que els pacients, les famílies i els cuidadors exerceixen en la seguretat de l’atenció a la salut.

Ha estat una jornada alineada a la petició de l’OMS, d’incloure a totes les parts interessades especialment a la ciutadania, en la formulació de les polítiques i en el disseny conjunt d’estratègies de salut. Un esdeveniment on la Dra. Mariana Rovira, a més d’inaugurar la jornada conjuntament amb altres membres destacats del sector, ha participat amb una intervenció que ha apel·lat directament al pacient “Nada sobre mi, sin mi”.

La sessió  ha estat clausurada per la vicepresidenta de SEGECA i actual Consellera de Sanitat de la Comunitat de Madrid, la Dra. Fátima Matute, on han participat diferents professionals del sector del Diagnòstic per la Imatge de diversos centres assistencials d’arreu de l’estat.