L’extranet, un nou canal de comunicació

Un espai col·laboratiu creat per al Departament de Sistemes d’Informació de dibi, dissenyat per millorar la comunicació interna i reduir l’ús d’altres canals com l’e-mail o el telèfon. On a més a més, es pot accedir en temps real a l’estat de les sol·licituds diagnòstiques, així com a l’activitat del centre mitjançant quadres de comandaments.

“L’extranet va més enllà de la consulta i accés a resultats” destaca Pepe Pérez, director TIC de la xarxa. Qui afirma que es tracta d’un canvi tecnològic que  suma a la transformació digital amb la finalitat de fomentar la pertinença a la xarxa diagnòstica. “El nostre objectiu és retallar distàncies amb hospitals i centres de salut,  que cadascú conegui l’estat de totes les seves peticions i tingui a l’abast tota la informació al moment”.

Una plataforma des d’on estar informat dels esdeveniments i l’actualitat de la xarxa, que a més contempla un repositori que permetrà intercanviar informació entre diferents àrees i serveis. Una eina potent que facilitarà el desplegament de noves funcionalitats futures.

Consulta el següent enllaç per a més informació.