L’eina dibi.net, una plataforma integral per a la xarxa

El 17 de maig és el Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació i des de la xarxa dibi es vol celebrar de la mà del Departament de TIC presentant la nova eina dibi.net, una plataforma integral que centralitzarà totes les aplicacions pròpies dels serveis de la xarxa. Es tracta d’un nou programari que acosta les noves tecnologies als processos mèdics i suma per aconseguir la integració funcional i en xarxa del diagnòstic clínic. L'aplicatiu facilitarà el treball en xarxa dels serveis que integren dibi, impulsant un accés únic i eficient als diferents programaris que fan servir els professionals de la xarxa.  

Un equip multidisciplinari preparat per a tots els reptes

L’equip de TIC està format per un conjunt de professionals interdisciplinari que s’encarreguen de donar cobertura transversal als serveis de la xarxa i garantir la seva continuïtat de manera ininterrompuda. El departament també impulsa el desenvolupament i consolidació del programari diagnòstic. Entre els projectes actuals destaca el desenvolupament de dibi.net. Així ho explica Pepe Pérez Silva, director del Departament de TIC de la xarxa en el següent vídeo.

17 de maig, Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació

El Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació commemora l’aniversari de la signatura de la primera Convenció Telegràfica Internacional i la creació de la Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT) i té per objectiu sensibilitzar sobre les possibilitats que l'ús d'Internet i altres tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

 

17 de maig de 2024