Jornada Preencial de Casos Clínics

Un grup de residents de Radiologia del Servei de Diagnòstic per la Imatge i Medicina Nuclear de l’Hospital del Mar, integrat a la xarxa dibi, ha participat en la 2a Jornada Presencial de Casos Clínics del Curs de formació teòrica en l'especialitat de Diagnòstic per la Imatge 2023-2024.

Aquest curs impulsat per la Societat Catalana de Radiologia i Diagnòstic per la Imatge aborda l'evolució constant d’aquest camp. La formació presenta diferents àrees de coneixement dins d’aquesta disciplina, promovent la col·laboració interdisciplinària entre els seus professionals. A més, els seus continguts desenvolupen les innovacions tècniques i tecnologies que permeten diagnòstics cada cop més precisos.

Els residents Alejandra Alvarado, Javier Arcos, Izabella Necula, Elia Martínez, Isabel Morera i Helena Puigderrajols han participat en el Bloc de Neuroradiologia presentant un cas clínic sobre aquesta disciplina. Izabella Necula ha estat l’encarregada d’explicar-lo. L’acte s’ha celebrat a l’auditori Can Caralleu de la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.

 

24 d'abril de 2024