018_Infermeria de diagnòstic per la imatge i medicina nuclear

Les infermeres són professionals de la salut que es dediquen a una àmplia varietat d’especialitats, des de ginecologia fins a geriatria o pediatria, així com a cures bàsiques o extraccions. Tanmateix, és possible que no coneguis el dia a dia de les infermeres de diagnòstic per la imatge i medicina nuclear.

Avui, en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Infermeria, ens acostem al col·lectiu d’infermeres que treballen al Servei de Medicina Nuclear de l'Hospital del Mar, integrat a la xarxa dibi. Volem donar veu a les seves històries i conèixer més a fons la seva tasca en aquest servei.

Una jornada en què aprofitem per agrair a totes les persones que han triat ser infermeres, per la seva dedicació i esforç diari. Són fonamentals per humanitzar el camp de la salut en qualsevol de les seves especialitats, contribuint així a la millora del sistema sanitari.

Clica al vídeo i descobreix un altre prisma de la professió d'infermeria i la importància del seu treball en aquesta especialitat.