Jornada SERAM sobre intel·ligència artificial

La Dra. Mariana Rovira, presidenta de la Societat Espanyola de Seguretat, Gestió i Qualitat en Radiologia (SEGECA) i directora de l’Àrea de Diagnòstic per la Imatge i Medicina Nuclear de la xarxa dibi, ha estat una de les organitzadores de les jornades 'Cómo introducir la Inteligencia Artificial en nuestros centros', celebrades el passat 15 de novembre a la seu de la Societat Espanyola de Radiologia Mèdica (SERAM).

Així mateix, el Dr. José María Maiques, responsable de finances a la SEGECA i cap del servei de Diagnòstic per la Imatge de l’Hospital del Mar de la xarxa dibi, també va formar part del comitè organitzador i de la inauguració de l’esdeveniment.

Durant la sessió, es va presentar la intel·ligència artificial com una eina de present i, sobretot, de futur per als radiòlegs, on es van poder debatre les implicacions ètiques i legals sobre l’ús d’aquesta tecnologia. La jornada va culminar amb la presentació de diferents plataformes d’IA, que actualment donen suport als serveis d’imatge mèdica.