II Jornada de voluntariat

Una trentena de participants s’han sumat a l’activitat “Trencant l’onada de plàstic del Mediterrani” de la II Jornada de voluntariat impulsada per la xarxa dibi. Aquesta acció va tenir lloc dissabte a la platja del Prat de Llobregat amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de reduir i reciclar els residus.

En aquesta trobada de Team Building, diversos professionals dels serveis de la xarxa i els seus familiars han rebut una xerrada informativa per a conèixer els efectes nocius dels plàstics als ecosistemes marins. Seguidament, han iniciat la recol·lecció de deixalles: els voluntaris han netejat fins a 220 metres de platja i han recollit un total de 869 residus. La jornada ha acabat amb una acció de Trash Art per part dels assistents.

L’activitat s’emmarca en les accions del pla de responsabilitat social corporativa de dibi. En aquesta ocasió s’ha volgut donar suport a dos dels objectius globals de desenvolupament sostenible fixats per l’Agenda 2030: el de vida submarina i acció climàtica, aportant el granet de sorra de la xarxa dibi en la neteja de les platges.

L’Agenda 2030 és una iniciativa de l'Assemblea General de les Nacions Unides que busca assolir un futur millor i més sostenible per a tothom.