Estela Pérez, nova directora de Gestió de Persones

Des de gener, Estela Pérez assumeix la direcció de Persones de l’LRC i d’IMI i de dibi prenent el relleu després de la jubilació de Glòria Molins. Una nova responsabilitat que compaginarà amb el lideratge del departament de Comunicació de la xarxa.

La nova directora de Gestió de Persones destaca pel seu extens coneixement de la institució, acumulant més de 17 anys de trajectòria a la xarxa, on ha exercit amb èxit diverses funcions en àrees de Gestió, Qualitat, Protecció de Dades i Comunicació.

La seva formació acadèmica abasta un grau en Ciències Empresarials, un màster en Direcció i Gestió de la Informació, així com diversos postgraus especialitzats en direcció i gestió de recursos en les organitzacions, complementats amb un postgrau en Protecció de Dades i Seguretat de la Informació.

En paraules seves, assumir la direcció del Departament de Gestió de Persones a la xarxa dibi representa no només un desafiament professional, sinó també una oportunitat d'aplicar tot el coneixement acumulat al llarg d'aquests anys dedicats a l’entitat.

"La transició cap a aquest nou rol implica una gran responsabilitat, que va més enllà de la gestió de recursos humans; significa contribuir activament al creixement i prosperitat de l'organització i, sobretot, preservar i fomentar el benestar del gran equip de professionals que la conformen.”

 

18/01/2024