Estandarditzem i adeqüem els valors quantitatius de la prova d’anticossos quantitatius SARS-CoV-2

L'Organització Mundial de la Salut a través del National Institute for Biological Standard and Control (NIBCS) han desenvolupat el primer estàndard internacional per als anticossos SARS-CoV-2.

Des del laboratori de #XarxaDibi avancem per continuar millorant el nostre servei, és per això que us comuniquem que a partir del 3 de maig, procedirem a emetre els resultats de la prova d'anticossos quantitatius SARS-CoV-2 (Spike-Trimèrics) en Unitats d'Anticossos d'Unió per mL (Binding Antibodies Units: BAU/mL). Fins ara, les unitats de concentració d'aquesta tècnica eren informades com UA/mL (Unitats Arbitraris/mL).

Aquest canvi d'unitats respon a les recomanacions del SISCAT i el SNS per a la prevenció i tractament de la infecció per SARS-CoV-2, així com als nous estàndards internacionals.

L'estandardització dels sistemes de detecció quantitativa d'IgG SARS-CoV-2 permetrà comparar els resultats obtinguts, enfront d'altres proves de detecció quantitativa d'anticossos independent del mètode utilitzat.