024_El laboratori de la xarxa dibi participa en el XXVI SEIMC

S’ha celebrat recentment el XXVI Congrés Nacional de la SEIMC (Sociedad Española de Enfermedades Infecciosas y Microbiología Clínica). Es tracta d’un congrés nacional destacat en l’àmbit de les malalties infeccioses i la microbiologia clínica, on han participat de nou part de l’equip del laboratori de la xarxa dibi amb la presentació de dos pòsters:

“Análisis comparativo y optimización del uso de frotis rectales y faríngeos para la recuperación de bacilos Gramnegativos multirresistentes en programas de vigilancia activa” – Solana Sodiro, resident de Microbiologia. En col·laboració amb l’Hospital del Mar.

“Evaluación de las técnicas de biologia molecular en el diagnóstico de neumonías asociadas a la ventilación mecánica” – Autor Jorge Sánchez, resident d’Anàlisis Clíniques. En col·laboració amb l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

En aquesta vint-i-sisena edició celebrada a Santiago de Compostela dels dies 1 al 3 de juny s’han compartit els nous coneixements adquirits en l’àmbit de la microbiologia clínica, així com els principals reptes als quals s’enfronta la societat actualment, d’aquí la importància de l’assistència de part dels nostres experts de la xarxa.