El Dr. Bonaventura Ruiz Montasell s’incorpora com a nou director de la xarxa de laboratoris

El Dr. Bonaventura Ruiz Montasell se suma al projecte dibi com a nou director dels laboratoris d’anàlisis clíniques de la xarxa. El Dr. Ruiz, llicenciat en Biologia, Doctor en Bioquímica i especialista en Bioquímica Clínica, té una dilatada experiència en diversos laboratoris tant del sector públic com privat. Els darrers 17 anys ha exercit de director dels laboratoris de l’Hospital Sant Joan de Déu. La seva incorporació suposa una oportunitat enriquidora per a la nostra xarxa; el seu coneixement contribuirà significativament al desenvolupament i l’excel·lència dels nostres serveis.

En paraules seves, aquesta professió té tots els ingredients per fer-la apassionant: reptes de coneixement, innovació tecnològica, treball en equip, experiències de lideratge i una inqüestionable vocació de servei als companys assistencials i als pacients.

“No hi ha cap altra professió que obligui a mantenir-se al dia de forma tan exigent. Cal posar en valor aquest esforç sostingut dins del sistema de salut.”

 

10/01/2024