El Dr. Ángel Gayete, cap clínic de Radiologia, el primer professional espanyol en presidir el Colegio Interamericano de Radiología

El Dr. Ángel Gayete Cara, cap clínic de Radiologia del Servei de Diagnòstic per la Imatge de l’Hospital del Mar, integrat a la xarxa dibi, ha estat elegit nou president electe del Colegio Interamericano de Radiología (CIR). La cerimònia s’ha dut a terme durant la celebració del XXXII Congrés del CIR, que ha tingut lloc a San José (Costa Rica) del 26 al 28 de juny.

El Dr. Gayete ja havia estat tresorer i secretari general de l’organització. Ara ocuparà el càrrec de president electe fins a l’any 2026, quan es convertirà en president de l’entitat fins al 2028. Es tracta del primer professional espanyol que presideix l’entitat.

El Colegio Interamericano de Radiología és una entitat que té l’objectiu d’unir les agrupacions nacionals de radiologia i a través d’aquesta confluència elevar la qualitat mèdica, tècnica, científica i humana en benefici dels pacients. El CIR està format per societats de 25 països Iberoamericans, una d’elles és la Sociedad Española de Radiología Médica (SERAM), que va presidir el Dr. Gayete del 2016 fins al 2018.

 

2 de juliol de 2024