La nostra participació al 32nd ECCMID

S'està celebrant a Lisboa el 32nd European Congress of Clinical Microbiology & Infectious Diseases (ECCMID), l'esdeveniment més important en l'àmbit mundial sobre Microbiologia Clínica i Malalties Infeccioses, on participen experts d'arreu del món de diferents branques aportant les seves experiències i últims avenços.

El nostre equip de Microbiologia de @DibiXarxa està participant activament en el congrés. La Dra. Prim ha presentat en una taula rodona sobre tècniques ràpides innovadores en microbiologia, l’avaluació d'un mètode fenotípic ràpid per al cribratge d'enterobactèries resistents a cefalosporines de 3a generació en mostres de vigilància epidemiològica de resistències.

A més d'aquesta contribució, la Dra. Esteban ha presentat un pòster científic sobre l’avaluació d’una prova ràpida per al diagnòstic molecular de tuberculosis en pacients amb tinció de Ziehl-Neelsen negativa.

De ben segur la vostra assistència i aportació contribuirà a potenciar la innovació i a afegir més valor al nostre diagnòstic. Gràcies per la vostra participació!