013_Dibi apareix al telenotícies de TV3

Aquests dies s’ha emès al telenotícies Comarques de TV3 un petit reportatge del laboratori de l’Espitau de la Val d’Aran. Un laboratori que la primavera de l’any passat es va incorporar a la xarxa dibi i que, mica en mica, s’ha anat transformant tecnològicament fins a disposar de funcionalitats de telelaboratori.

S’avança així, cap a un servei d’excel·lència diagnòstica gràcies a l’expertesa del conjunt de professionals que conformen la xarxa, que se suma a la instal·lació d’ equips tecnològics d’avantguarda i al canvi informàtic per integrar la informació de l’Espitau al sistema informàtic del conjunt de laboratoris de la xarxa.

Una clara evidència que demostra que formar part de dibi permet compartir recursos i coneixements amb altres professionals d’altres centres de la xarxa, que o bé estan molt especialitzats o bé tenen altra tecnologia que permet completar el diagnòstic, acostant així la salut a totes les persones i promovent l’equitat en l’accés a les prestacions sanitàries.

Mireu el fragment d’entrevista a l’Òscar Díaz, cap de servei del laboratori de l’Espitau Val d’Aran fins fa uns dies: https://youtu.be/SA2R5ys_au8